Bilder fra jobb

Har tatt en del bilder på jobb i det siste. Her er noe av det vi har servert til selskap, samt litt ymse småplukk og komponenter.

Personalemat, rester fra selskap. Langtidsstekt fjordfe som hviler på en snerten potetpurékornell, surret østerssopp, ovnsbakt persillerot, sjysaus med blåbær og persille. Samt gressløk.

Personalemat, rester fra selskap. Langtidsstekt fjordfe som hviler på en snerten potetpurékornell, surret østerssopp, ovnsbakt persillerot, sjysaus med blåbær og persille. Samt gressløk.

Varmrøkt kamskjell, red rhubarb, ørretrogn og jordskokk-chips (under alfalfaspirene), rødbetepuré, gressløk.

Varmrøkt kamskjell, red rhubarb, ørretrogn og jordskokk-chips (under alfalfaspirene), rødbetepuré, gressløk.

Lammeburger på speltbrød, salat, rødløk surret med blåbær, purre, tomat, alfalfaspirer, båtpoteter og urtemajones.

Lammeburger på speltbrød, salat, rødløk surret med blåbær, purre, tomat, alfalfaspirer, båtpoteter og urtemajones.

Tilslørte bringebærpiker. Bringebær, eplekonsentrat, karamellkromler, krem.

Tilslørte bringebærpiker. Bringebær, eplekonsentrat, karamellkromler, krem.

Jordskokk-chips

Jordskokk-chips

Varmrøkte kamskjell

Varmrøkte kamskjell
Varmrøkt ytrefilet av lam på spelttoast, tyttebær, plommekompott, red rhubarb-salat, alfalfaspirer og finsnittet surblad, ramsløk-kapers.

Varmrøkt ytrefilet av lam på spelttoast, tyttebær, plommekompott, red rhubarb-salat, alfalfaspirer og finsnittet surblad, ramsløk-kapers.

Sideflesk i naturlige omgivelser.

Sideflesk i naturlige omgivelser.

Åpent smørbrød. Varmrøkt fjellørret med urter, egg og reddik.

Åpent smørbrød. Varmrøkt fjellørret med urter, egg og reddik.

Åpent smørbrød. Blåmuggost og rødløk surret med blåbær.

Åpent smørbrød. Blåmuggost og rødløk surret med blåbær.

Åpent smørbrød. Roastbiff av fjordfe med eplekompott.

Åpent smørbrød. Roastbiff av fjordfe med eplekompott.

Plommer syltet med mjødurt.

Plommer syltet med mjødurt.

Rødbete som er snurret gjennom en japansk snurre-mandolin.

Rødbete som er snurret gjennom en japansk snurre-mandolin.

Reklamer

4 responses

  1. Dragen

    Den fjordeen var for rød og blodig. Hadde nok sendt tilbake til kjøkkenet hadde jeg fått den servert.

    september 26, 2009, kl. 18:06

    • jorgensorheim

      Nåh, den var ganske perfekt. Det er nok bare sausen over, samt en litt for kraftig fargemetning på kameraet som gjør at den ser sånn ut. Mener den var i ovnen i 5 timer, og kom ut rundt 57 grader kjernetemp.

      september 26, 2009, kl. 18:15

      • Dragen

        Men den rødbetsorbeen ser helt nydelig ut.

        september 26, 2009, kl. 18:25

  2. Dragen

    Nå må du oppdatere igjen, Jørgen.

    oktober 17, 2009, kl. 19:30

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s