Et par bilder

Smørbrød med leverpostei, sprøstekt bacon, rødbeter syltet med korianderfrø.

Fra sjømatmessen i forrige innlegg, innbakt laks og saltbakt kveite.

Sjømatmessen, halvstekt laks med sesamfrø og skvalpete soyasaus.

Sjømatmessen, kamskjell på toast med en udefinérbar guffe mellom.

Sjømatmessen, litt diverse.

Sjømatmessen, litt mer diverse.

Sjømatmessen, enda mer diverse.

Indrefilet av Fjordfe, mandeljordskokk, saltbakte rødbeter, vårens første purre, urtebakte poteter, sjysaus med karve.

Hjerteskjell dampet i Hardangercider, purre.

Posjert lange, purre, mandeljordskokk, urtebakte poteter, eplesmørsaus.

Lettrøkt sideflesk som er langtidsposjert og smørstekt, ertesaus, syltet eple og rødkål.

Sei panert i brødsmuler, hvit geitost og sar (pepperurt), røkt gulrotkrem, purre, rødløk glasert med eplekonsentrat, urtebakte poteter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s