Bilder fra jobb, vår/sommer 2010.

Canapé med carpaccio av varmrøkt hval, urtemajones og hanefot.


Rene rødbeter.


Deig til rødbetekake.


Vasking av spansk kjørvel (fra Bergen, slapp av).


Ytrefilet av Grøstadgris, gulrot- og eplepuré, jordskokk, epleglasert rødløk, spansk kjørvel, pommes Anna.


Delen som kom på menyen, nakke av Grøstadgris med gulrot- og eplepuré, epleglasert rødløk, ramsløkblomst og honning- og salviesaus.


Grllspyd av flatbiff fra Vestlandsk fjordfe, båtpoteter, salat og blåbærrømmedressing.


Salat med bøkling og egg, ramsløk og ramsløkblomst.


Furuskudd som er malt opp. Skal tørkes og brukes i furusalt.


Steik av Vestlandsk fjordfe saltes med furusalt før langtidssteking.


Sukkerlake kokes av stilkene til spansk kjørvel.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s