Bilder fra jobb, sommer 2011.


Lavendelblomster.


Aspargespoteter.


Krabbe.


Filetert makrell.


Makrell, gulrotpuré, erter og sommerkål, stikkelsbær og dill.


Kirsebærkake.


Fløtepudding, rabarbra og sago.


Lever, spekk, kjøttdeig, løk og persille + bechamél med egg..


.. som blir til den barskeste leverpostei. Her med bacon, kantareller, rødløk og rødbete.


Fløtepudding, bringebærgelé med sago og basilikumsirup.


Grønne tomater.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s